Arrangementen

Naast de ‘gewone’ behandelingen heeft Nagelstylist Annick ook enkele bijzondere arrangementen. Naast een bruidsarrangement voor prachtige nagels op die ene dag ook een nagelbijtarrangement voor prachtige nagels iedere dag. En wil je een ander verwennen? Dan kies je de cadeaubon van Annick.

Bruidsarrangement

Ga je trouwen? Dan wil je natuurlijk nagels, die perfect passen bij je trouwjurk, je schitterende trouwring en het kleuraccent in de kleding van je aanstaande. Je wilt dat je nagels er verzorgd en gezond uitzien om – letterlijk – ‘door een ringetje’ te halen. En je wilt natuurlijk ook dat ze er prachtig uitzien iedere keer dat jij je vrienden en familie je ring laat zien. Annick heeft speciale bruidsarrangementen voor je, zodat jij de hele dag kunt genieten van je trouwdag én je nagels.

Naast bruidsarrangementen voor jou, biedt Annick ook arrangementen voor de bruidegom, je ouders, bruidsmeisjes, getuigen en andere gasten.

Neem vrijblijvend contact op. We bespreken en kiezen samen je behandeling. Je weet vooraf precies, waar je aan toe bent. Oh ja, je betaalt de reguliere prijzen.

Nagelbijtarrangement

Wil je eindelijk van je nagelbijten af? Ook voor nagelbijters heeft Annick een speciale behandeling. De behandeling helpt je om op een vriendelijke manier van het nagelbijten af te komen. Na de behandeling zien je eigen nagels er prachtig uit en kun je ze met trots aan iedereen laten zien.

Neem contact op met Annick voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek in de salon. De inhoud en daarmee de prijs van het nagelbijtersarrangement hangt af van je persoonlijke wensen en bepaal je in overleg samen met Annick.

Cadeaubon: Het ideale cadeau

Zoek je een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum of om gewoon om te laten zien dat je iemand waardeert?

Met een cadeaubon van Nagelstylist Annick zit je altijd goed. Het is echt een persoonlijk cadeau. Je geeft iemand die bijzonder voor je is een ontspannende behandeling of een fijn verzorgingsproduct cadeau. Je boekt je cadeaubon bij Annick in de salon met het bedrag of de behandeling van je keuze.

De cadeaubon hieronder is natuurlijk een voorbeeld. Alleen cadeaubonnen geregistreerd in het systeem van Nagelstylist Annick zijn geldig.

|

Dit vindt Saskia ervan:

“Door Annick ben ik van het nagelbijten af. Ik vind mijn nagels nu echt heel mooi.”

~♡~