Salon

Je zit in een comfortabele stoel. Je geniet van een warm of koel drankje. Je ontspant door de aromatische geur van etherische oliën. Intussen stream je je favoriete serie naar het grote scherm recht voor je. Onderaan deze pagina krijg je alvast een indruk van de inrichting van mijn salon.

Magnetic Nail Design

Als gediplomeerde, allround nagelstylist werk ik met de hoogwaardige producten van Magnetic Nail Design. Als sinds de jaren negentig heb ik daar goede ervaringen mee. Magnetic streeft er – net als ik – naar om zichzelf iedere dag te verbeteren.

Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Haar producten staan internationaal bekend als betrouwbare topkwaliteit tegen een redelijke prijs. Bovendien zet Magnetics de trend met de nieuwste kleuren nagellak: gelpolish, gel en acryl. De originele Nail Art producten van Magnetics zijn zelfs wereldberoemd.

Voor professionele gebruikers

De nagelproducten van Magnetic zijn gemaakt voor professionele gebruikers, zoals gediplomeerde nagelstylisten. Magnetic exporteert haar producten vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg naar meer dan 45 landen in de hele wereld.

Als een van de eerste nagelbedrijven in Europa behaalde Magnetic Nail Design het ISO-certificaat 22716: Good Manufacturing Practises for Cosmetic Industry. Dat betekent dat Magnetic cosmetica produceert ‘volgens een verantwoorde, veilige en hygiënische methode’.

Dit vindt Ardy ervan:

“Ik voel me vrouwelijker door de nagels van Annick.”

~♡~