Over Annick

Een moment voor jezelf. Een moment om naar uit te kijken. Een moment om je verhalen te vertellen. Of gewoon even helemaal niks. Net wat jij wilt. Intussen voel je je veilig en vertrouwd bij mij als gediplomeerde nagelstylist. En na afloop ga je blij en met prachtige, gezonde nagels naar huis. Dat is wat ik voor ogen heb voor mijn salon.

Ervaren en gediplomeerd

Nagelstyling is niet nieuw voor mij. Na een aantal jaren andere prioriteiten heb ik in 2021 mijn liefde voor nagels weer opgepakt. Eerst heb ik een intensieve opleiding bij Magnetic Nail Design gevolgd om me de nieuwste technieken en materialen eigen te maken.

Ook in de toekomst blijf ik cursussen en trainingen volgen. Dat is jouw garantie, dat ik een eigentijds nagelstylist blijf én dat jouw nagels op de goede manier en met de actuele technieken en kwalitatief goede materialen behandeld worden.

Allround nagelstylist

Je kunt bij mij terecht voor alle nageltechnieken. Natuurlijk heb ik wel voorkeur voor bepaalde technieken, vooral omdat ze vaak beter of prettiger voor jou zijn. En zoals je in mijn beeldmerk ziet: Zelfs in mijn naam zie je de nagels terug.