Behandelingen

De gezondheid van je natuurlijke nagels staat bij Nagelstylist Annick voorop. Daarom werkt ze voor de onderstaande behandelingen uitsluitend met professionele kwaliteitsproducten, zoals van Magnetic Nail Design, en met materialen voorzien van een CE-keurmerk voor de Europese markt. Die zijn ook veilig als je zwanger bent.

Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak beoordeelt Annick de gezondheid van je natuurlijke nagels. Samen bespreek je je wensen en mogelijkheden voor vorm, lengte en kleur. Vervolgens adviseert Annick je over de voor jou meest geschikte behandeling.

1. Nagelstyling op eigen nagel, tips of sjablonen

Heb je van jezelf al lange nagels, dan kies je natuurlijk voor nagelstyling op je eigen nagels. Zijn je eigen nagels ongelijkmatig of kort, dan kan Annick ze verlengen met tips of sjablonen. Dat kan zelfs als je nagels heel kort zijn.

2. BIAB, Blushes, Gel of Powergel

Zo nodig verstevigt Annick je natuurlijke nagels om ze te beschermen om te voorkomen dat ze breken, splijten of scheuren. Als allround nagelstylist werkt ze met verschillende technieken om je nagels te verstevigen, zoals BIAB, Blushes, Gel of Powergel. Annick bespreekt je wensen en adviseert je vervolgens over de techniek, die het beste bij jouw natuurlijke nagels past

BIAB is de afkorting van ‘Builder in a Bottle’. Met deze dunne, opbouwende gel van Magnetic verstevigt Annick je natuurlijke nagel. Ze brengt de BIAB aan, die bij jouw type nagel past. Vervolgens werkt Annick je nagels af met Gelpolish. En als jij dat wilt ook met nail art.

De Blushes van Magnetic zijn BIAB en kleur ineen. Met het aanbrengen van een Blush verstevigt Annick je nagels en krijgen ze gelijk de door jouw gekozen kleur. De Blushes hebben natuurlijke tinten met bijvoorbeeld koele, warme en donkere tonen. Er is altijd een Blush, die bij jouw huid past.

Gel is een versteviging, waarmee Annick ook je nagels kan verlengen. Ze gebruikt verschillende gels, die ieder hun eigen, specifieke eigenschappen hebben. Annick werkt je nagels na de gelbehandeling af met Gelpolish. En als jij dat wilt ook met nail art.

Powergel is harder dan gewone gel. Ook deze versteviging brengt Annick aan en stileert ze met een penseel. Met Powergel kan ze je nagels verlengen en zelfs pinchen, waardoor platte en brede nagels ronder, slanker en langer lijken. Annick werkt Powergel af met Gelpolish en naar wens met nail art.

3. Gelpolish, French, Babyboom of Nail Art

Na het verstevigen, verlengen en/of vormen van je nagels geeft Annick ze een mooie kleur met Gelpolish of ze werkt ze af als French manicure. Je kunt ook kiezen voor Babyboom. Dat is een techniek, die al bij het verstevigen begint. Verder kan Annick van je nagels een heus kunstwerk maken met eenvoudige Nail Art.

Als laatste werkt Annick je nagels altijd af met een kras- en slijtvaste top coat. De top coats zijn er in vele varianten: van hoogglans tot extreem mat, van natuurlijke tot felle kleuren en van Cat Eye tot diamanten glinstering.

Magnetic Gelpolish is dé eigentijdse nagellak op gelbasis. Je kiest bij Nagelstylist Annick uit tientallen kleuren Gelpolish. Ze heeft ze allemaal op color pops gezet om jou te helpen iedere keer een mooie kleur te kiezen. Gelpolish is kleurvast, zodat je nagels wekenlang mooi blijven.

Bij French manicure is de top van je nagel wit. Je nagelbed krijgt een andere kleur, meestal een roze of neutrale kleur. De overgang tussen de rand en het nagelbed is scherp.

Bij Babyboom laat Annick de witte rand aan de top van je nagel langzaam overlopen in de kleur van je nagelbed. Dat geeft een natuurlijke uitstraling. Ze kan het wit natuurlijk ook vervangen door een andere kleur.

 

Rebecca Bubbles Met eenvoudige Nail Art maakt Annick een kunstwerk van je nagels. Als allround nagelstylist kan ze je nagels afwerken met glitters, Swarovski kristallen, strass steentjes, stempels en stickers. Annick kan bijvoorbeeld ook fijne bloemen of lijntjes op je nagels aanbrengen.

4. Manicure

Je handen en vingernagels krijgen veel te verduren door het weer, het handenwassen en je werkzaamheden. Natuurlijk wil je je handen, nagelriemen en nagels in goede conditie houden. De verzorging van je handen vraagt aandacht, tijd en liefde.

Annick werkt bij de manicurebehandelingen met Seduction van Magnetic, een productlijn met natuurlijke ingrediënten. De manicurebehandelingen van Annick helpen je huid te herstellen en de natuurlijke vochtbalans te behouden. Zo krijg je gezonde nagels en verzorgde, zachte handen.

De Standaard Manicure duurt 25 minuten. Bij deze behandeling reinigt Annick eerst je handen intensief door ze te laten weken in een manicurebad. Dit heeft een huidvriendelijke, antibacteriële en schimmeldodende werking. Vervolgens verzorgt ze je nagelriemen: ze maakt ze los en verzacht ze met cuticle oil. Daarna vijlt ze je nagels in de natuurlijke vorm. Annick sluit de manicure af door het kort inmasseren van een intensief verzorgende lotion.

De Spa Manicure duurt 35 minuten. Deze manicure begint met dezelfde behandelingen als de Standaard Manicure. Na het vijlen scrubt Annick je handen om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens krijgen je handen een masker om onzuiverheden te verwijderen en de huid te laten herstellen. Annick sluit ook deze manicure af door het kort inmasseren van een intensief verzorgende lotion.

De Royal Spa Manicure duurt 50 minuten. Deze behandeling gaat verder waar de Spa Manicure eindigde. Na het masker gaan je handen in een heerlijk warm paraffinebad, direct gevolgd door een handpakking. De warmte stimuleert je bloedsomloop en ontspant je spieren. De huid van je handen wordt elastischer en voelt nóg zachter aan. Annick sluit deze manicure af met een uitvoerige handmassage met een intensief verzorgende lotion.

|

Dit vindt Cindy ervan:

“Je bent een vakvrouw met liefde voor je klanten.”

~♡~